20% extra kassakorting met code: lil20

Vogelbad - op voet - gietijzer- Esschert Design

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Gietijzer
Afmetingen:
22,8 x 22,8 x 41,5 cm

34,00

Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op voorraad is.

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Vogelbad - op voet - gietijzer- Esschert Design

  • Geschikt als vogelbad of voederschaal
  • Bied de vogels met deze klassieke en decoratieve vogelbad een veilige en verhoogde drinkplaats aan.
  • Op de rand heeft zich al een vogel gesetteld
  • Vereist eenvoudige zelf-montage

In Nederland zijn er heel veel soorten vogels die graag een bezoekje brengen aan uw tuin. Dit geeft een vrolijk uitzicht. Als u nog meer vogels in uw tuin wilt is dit vogelbadje van Esschert Design een goede manier om dit voor elkaar te krijgen. Het vogelbadje is gemaakt van gietijzer. De eerste vogel zit al te genieten op de rand!

Bied de vogels met deze klassieke en decoratieve vogelbad een veilige en verhoogde drinkplaats aan. Dankzij de voet kan het overal geplaatst worden. Op de rand heeft zich al een vogel gesetteld, het is aan andere vogels om dit voorbeeld zo snel mogelijk te volgen. Daarnaast leent dit vogelbad zich ook uitstekend als voederschaal.

• geschikt als vogelbad of voederschaal
• eenvoudig te monteren

Kenmerken Vogelbad - op voet - gietijzer- Esschert Design

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Gietijzer
Kleur:
Bruin
Style:
Vogelbad - op voet - gietijzer
Productnummer:
764687
Categorie:
Vogelvoederhuisjes
Afmeting:
22,8 x 22,8 x 41,5 cm
Gewicht:
4.14 Kg
Inclusief bevestigingsmateriaal:

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Vogelbad - op voet - gietijzer- Esschert Design? Contact opnemen

Merk Esschert Design

Esschert Design ontwerpt en ontwikkelt speciaal accessoires en cadeaus voor in de tuin. De tuinspullen van Esschert Design zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook nog eens leuk om uzelf cadeau te doen. De Esschert Design tuinspullen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw tuin. Van oppottafels tot etagères tot prachtige vuurkorven, Esschert Design is het perfecte merk voor alle tuinliefhebbers met groene vingers! Merk Esschert Design Bevestigen Prijs.

De Esschert Design artikelen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw huis of  tuin. Van oppottafels, etagères tot prachtige vuurkorven. Esschert Design is het perfecte merk voor alle liefhebbers van een sfeervolle woning tegen een schappelijke prijs.

Esschert Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen van collecties gerelateerd aan tuinieren en natuur. Esschert Design is leidende  in de branche die focust op bijvoorbeeld wilde vogels en dieren, outdoor haarden, kindertuinieren en werken in de tuin. Al producten van Esschert Design zijn ontworpen door onze ontwerpstudio met Europese ontwerpers.

Los van alleen functionaliteit zijn collecties van Esschert Design vaak aantrekkelijk om te geven doordat ze verrassend, innovatief en decoratief zijn.