Vogelhuisje - Mussenvilla - Zwart, Wit , Grijs - Esschert Design

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Hout/Zink
Afmetingen:
50 x 16.5 x 22.5 cm

29,70

Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op voorraad is.

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Vogelhuisje - Mussenvilla - Zwart, Wit , Grijs - Esschert Design

  • Geschikt voor meerdere mussen
  • Decoratie voor in de tuin
  • Verkrijgbaar met meerdere bundels
  • Moet na elk seizoen weer schoon gemaakt worden

Huismussen en ringmussen zullen graag gebruik maken van deze mussenvilla van Esschert Design in uw tuin. De vogelhuisjes zijn zwart, wit en grijs gekleurd en gemaakt van hout. Een nestkast kan het beste op ongeveer 2 meter hoogte vanaf de grond worden opgehangen. Wij raden aan om de mussenvilla niet in de volle zon op te hangen en indien mogelijk op de noordzijde. Ook is het belangrijk om de nestkast in de herfst goed schoon te maken, zodat in het voorjaar nieuwe mussen hiervan gebruik kunnen maken. 

Kenmerken Vogelhuisje - Mussenvilla - Zwart, Wit , Grijs - Esschert Design

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Hout/Zink
Kleur:
Zwart/Wit/Grijs
Style:
Vogelhuisje - Mussenvilla - Zwart, Wit , Grijs
Productnummer:
18427
Categorie:
Vogelhuisjes
Afmeting:
50 x 16.5 x 22.5 cm
Gewicht:
2.67 Kg
Breedte:
16.5
Hoogte:
22.5
Inclusief bevestigingsmateriaal:
Diepte:
16.5

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Vogelhuisje - Mussenvilla - Zwart, Wit , Grijs - Esschert Design? Contact opnemen

Merk Esschert Design

Esschert Design ontwerpt en ontwikkelt speciaal accessoires en cadeaus voor in de tuin. De tuinspullen van Esschert Design zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook nog eens leuk om uzelf cadeau te doen. De Esschert Design tuinspullen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw tuin. Van oppottafels tot etagères tot prachtige vuurkorven, Esschert Design is het perfecte merk voor alle tuinliefhebbers met groene vingers! Merk Esschert Design Bevestigen Prijs.

De Esschert Design artikelen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw huis of  tuin. Van oppottafels, etagères tot prachtige vuurkorven. Esschert Design is het perfecte merk voor alle liefhebbers van een sfeervolle woning tegen een schappelijke prijs.

Esschert Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen van collecties gerelateerd aan tuinieren en natuur. Esschert Design is leidende  in de branche die focust op bijvoorbeeld wilde vogels en dieren, outdoor haarden, kindertuinieren en werken in de tuin. Al producten van Esschert Design zijn ontworpen door onze ontwerpstudio met Europese ontwerpers.

Los van alleen functionaliteit zijn collecties van Esschert Design vaak aantrekkelijk om te geven doordat ze verrassend, innovatief en decoratief zijn.