Vuurkorf vierkant - Esschert Design

Ons systeem heeft een speciale aanbieding gevonden.

Aanbiedingsprijs 23,50

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Poedercoat Metaal
Afmetingen:
32 x 30,7 x 58

Ons systeem heeft een speciale aanbieding gevonden.

Aanbiedingsprijs 23,50

28,50

Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op voorraad is.

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Vuurkorf vierkant - Esschert Design

  • Voorzien van een stabiel onderstel
  • Zorgt voor extra sfeer
  • Gemakkelijk verplaatsbaar d.m.v. handvatten
  • Coating laat los na gebruik

Deze Vuurkorf vierkant van Esschert Design is klaar voor gebruik en staat te trappelen om zijn houtblokken in vlammen op te laten gaan! Creëer een traditioneel kampvuurtje bij u in de tuin. Deze vuurkorf is heerlijk om even bij te relaxen. Met een glaasje wijn of een biertje, het is een feit dat de warme vlammen uit deze vuurkorf u laten bijkomen van uw drukbezette dag. Nog een handig feitje van deze traditionele vuurkorf is dat hij op pootjes staat. Door zijn handige pootjes blijft boven de grond en voorkomt hij schroeiplekken op uw gazon.

Kenmerken Vuurkorf vierkant - Esschert Design

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Poedercoat Metaal
Kleur:
Zwart
Style:
Vuurkorf vierkant
Productnummer:
17114
Categorie:
Vuurkorven
Afmeting:
32 x 30,7 x 58
Gewicht:
3.00 Kg
Breedte:
30.7 cm
Lengte:
32 cm
Hoogte:
58 cm

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Vuurkorf vierkant - Esschert Design? Contact opnemen

Merk Esschert Design

Esschert Design ontwerpt en ontwikkelt speciaal accessoires en cadeaus voor in de tuin. De tuinspullen van Esschert Design zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook nog eens leuk om uzelf cadeau te doen. De Esschert Design tuinspullen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw tuin. Van oppottafels tot etagères tot prachtige vuurkorven, Esschert Design is het perfecte merk voor alle tuinliefhebbers met groene vingers! Merk Esschert Design Bevestigen Prijs.

De Esschert Design artikelen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw huis of  tuin. Van oppottafels, etagères tot prachtige vuurkorven. Esschert Design is het perfecte merk voor alle liefhebbers van een sfeervolle woning tegen een schappelijke prijs.

Esschert Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen van collecties gerelateerd aan tuinieren en natuur. Esschert Design is leidende  in de branche die focust op bijvoorbeeld wilde vogels en dieren, outdoor haarden, kindertuinieren en werken in de tuin. Al producten van Esschert Design zijn ontworpen door onze ontwerpstudio met Europese ontwerpers.

Los van alleen functionaliteit zijn collecties van Esschert Design vaak aantrekkelijk om te geven doordat ze verrassend, innovatief en decoratief zijn.