Vuurschaal - Bruin - Metaal - Esschert Design

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Metaal
Afmetingen:
56,5 x 56,5 x 33 cm

Op voorraad. Bestel voor 17:00 uur, Donderdag in huis.

60,75 48,60

U bespaart 20%

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Vuurschaal - Bruin - Metaal - Esschert Design

  • Unieke uitstraling
  • Ook geschikt als barbecue met bbq-rooster!
  • Zeer sfeervolle vuurschaal
  • Materiaal wordt beinvloed door het weer
  • Exclusief haardblokken

Het is lekker weer overdag, maar 's avonds koelt het toch een beetje af. Binnenzitten wilt u eigenlijk nog niet, maar buitenzitten met een jas aan is ook zo ongezellig. De oplossing: deze vuurschaal van Esschert Design. Met deze vuurschaal voor 's avonds in de tuin kunt u heerlijk uw handen en voeten verwarmen. Zo kunt u nog urenlang genieten van die lekkere zomeravond zonder ongezellig met uw jas aan te zitten. Behalve dat de vuurschaal ontzettend gezellig is en u opwarmt, ziet deze er ook stijlvol en sfeervol uit.

Kenmerken Vuurschaal - Bruin - Metaal - Esschert Design

Productnummer:
764711
Categorie:
Vuurschalen
Afmeting:
56,5 x 56,5 x 33 cm
Gewicht:
5.00 Kg
Breedte:
56.5 cm
Lengte:
56.5 cm
Hoogte:
33 cm
Met asla:
Met houtopslag:
Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Metaal
Kleur:
Bruin
Style:
Vuurschaal - Bruin - Metaal

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Vuurschaal - Bruin - Metaal - Esschert Design? Contact opnemen

Merk Esschert Design

Esschert Design ontwerpt en ontwikkelt speciaal accessoires en cadeaus voor in de tuin. De tuinspullen van Esschert Design zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook nog eens leuk om uzelf cadeau te doen. De Esschert Design tuinspullen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw tuin. Van oppottafels tot etagères tot prachtige vuurkorven, Esschert Design is het perfecte merk voor alle tuinliefhebbers met groene vingers! Merk Esschert Design Bevestigen Prijs.

De Esschert Design artikelen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw huis of  tuin. Van oppottafels, etagères tot prachtige vuurkorven. Esschert Design is het perfecte merk voor alle liefhebbers van een sfeervolle woning tegen een schappelijke prijs.

Esschert Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen van collecties gerelateerd aan tuinieren en natuur. Esschert Design is leidende  in de branche die focust op bijvoorbeeld wilde vogels en dieren, outdoor haarden, kindertuinieren en werken in de tuin. Al producten van Esschert Design zijn ontworpen door onze ontwerpstudio met Europese ontwerpers.

Los van alleen functionaliteit zijn collecties van Esschert Design vaak aantrekkelijk om te geven doordat ze verrassend, innovatief en decoratief zijn.