Vuurschaal gietijzer XL - 78 cm - Gietijzer - Esschert Design

Ons systeem heeft een speciale aanbieding gevonden.

Aanbiedingsprijs 147,50

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Gietijzer
Afmetingen:
77,5 x 77,5 x 36 cm

Ons systeem heeft een speciale aanbieding gevonden.

Aanbiedingsprijs 147,50

172,00

Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op voorraad is.

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Vuurschaal gietijzer XL - 78 cm - Gietijzer - Esschert Design

  • Zorgt voor extra sfeer
  • Verwarmt de omgeving
  • Gemakkelijk te verplaatsen
  • Exclusief haardblokken

Vooral wanneer het overdag warm en zonnig is, zit u het liefst ook 's avonds nog in de tuin. Helaas koelt het vaak flink af, waardoor u al snel naar binnen moet. Met deze vuurschaal groot van Esschert Design heeft u het ook 's avonds heerlijk warm in de tuin. Door zijn grote kan het hele gezin rond deze vuurschaal groot plaatsnemen. Ook wanneer de vuurschaal groot van Esschert Design niet aan staat, is dit een hip tuinaccessoire dat uw tuin nieuw leven in blaast.

Kenmerken Vuurschaal gietijzer XL - 78 cm - Gietijzer - Esschert Design

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Gietijzer
Kleur:
Zwart
Style:
Vuurschaal XL - 78 cm - Gietijzer
Productnummer:
17118
Categorie:
Vuurschalen
Afmeting:
77,5 x 77,5 x 36 cm
Gewicht:
33.00 Kg
Breedte:
77.5 cm
Diameter:
78 Ø
Lengte:
77.5 cm
Hoogte:
36 cm
Met asla:
Met houtopslag:

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Vuurschaal gietijzer XL - 78 cm - Gietijzer - Esschert Design? Contact opnemen

Merk Esschert Design

Esschert Design ontwerpt en ontwikkelt speciaal accessoires en cadeaus voor in de tuin. De tuinspullen van Esschert Design zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook nog eens leuk om uzelf cadeau te doen. De Esschert Design tuinspullen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw tuin. Van oppottafels tot etagères tot prachtige vuurkorven, Esschert Design is het perfecte merk voor alle tuinliefhebbers met groene vingers! Merk Esschert Design Bevestigen Prijs.

De Esschert Design artikelen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw huis of  tuin. Van oppottafels, etagères tot prachtige vuurkorven. Esschert Design is het perfecte merk voor alle liefhebbers van een sfeervolle woning tegen een schappelijke prijs.

Esschert Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen van collecties gerelateerd aan tuinieren en natuur. Esschert Design is leidende  in de branche die focust op bijvoorbeeld wilde vogels en dieren, outdoor haarden, kindertuinieren en werken in de tuin. Al producten van Esschert Design zijn ontworpen door onze ontwerpstudio met Europese ontwerpers.

Los van alleen functionaliteit zijn collecties van Esschert Design vaak aantrekkelijk om te geven doordat ze verrassend, innovatief en decoratief zijn.