LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Vuurschaal Large - 59 cm - Gietijzer - Esschert Design

Pluspunten

  • Zorgt voor extra sfeer
  • Verwarmt de omgeving
  • Gemakkelijk te verplaatsen

Minpunten

  • Exclusief haardblokken
Levertijd: 5 - 7 Dag(en)
5 - 7 Dag(en)

€ 79.25 € 50,25 Korting € 29,-

Thusiwinkel Waarborg

Nieuwe voorraad verwacht

10% extra korting met kortingscode: Lente

10% extra korting met de kortingscode: Lente

€ 79.25 € 50,25 Korting € 29,-

5 - 7 Dag(en)

Nieuwe voorraad verwacht

Onze voordelen

Pluspunten

  • Zorgt voor extra sfeer
  • Verwarmt de omgeving
  • Gemakkelijk te verplaatsen

Minpunten

  • Exclusief haardblokken

Specificaties

Specificaties

LevertijdOntvang e-mail bij nieuwe voorraad
Productnummer 17119
Sku FF44
EAN 8714982010743
Merk Esschert Design
Categorie Vuurschalen
Afmeting 59 x 59 x 20,5 cm
Materiaal Gietijzer
Kleur Zwart
Style Vuurschaal L - 59 cm - Gietijzer
Gewicht 13.00 Kg
Met asla
Met houtopslag
Afmetingen
Breedte 59 cm
Hoogte 20.5 cm
Lengte 59 cm


Productbeschrijving

Productbeschrijving

Het is lekker weer overdag, maar 's avonds koelt het toch een beetje af. Binnenzitten wilt u eigenlijk nog niet, maar buitenzitten met een jas aan is ook zo ongezellig. De oplossing: de vuurschaal klein. Met de vuurschaal klein voor 's avonds in de tuin kunt u heerlijk uw handen en voeten verwarmen. Zo kunt u nog urenlang genieten van die lekkere zomeravond zonder ongezellig met uw jas aan te zitten. Behalve dat de vuurschaal klein ontzettend gezellig is en u opwarmt, ziet deze er ook stijlvol en sfeervol uit.

Voorraad en bestellen

Voorraad en bestellen

Bestellen

€ 50,25
Klik en bestel

Voorraad

Levertijd

5 - 7 Dag(en)

Varianten Of Model Vuurschaal klein

Varianten


Over Esschert Design

Over Esschert Design

Esschert Design ontwerpt en ontwikkelt speciaal accessoires en cadeaus voor in de tuin. De tuinspullen van Esschert Design zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook nog eens leuk om uzelf cadeau te doen. De Esschert Design tuinspullen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw tuin. Van oppottafels tot etagères tot prachtige vuurkorven, Esschert Design is het perfecte merk voor alle tuinliefhebbers met groene vingers! Merk Esschert Design Bevestigen Prijs.

De Esschert Design artikelen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw huis of  tuin. Van oppottafels, etagères tot prachtige vuurkorven. Esschert Design is het perfecte merk voor alle liefhebbers van een sfeervolle woning tegen een schappelijke prijs.

Esschert Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen van collecties gerelateerd aan tuinieren en natuur. Esschert Design is leidende  in de branche die focust op bijvoorbeeld wilde vogels en dieren, outdoor haarden, kindertuinieren en werken in de tuin. Al producten van Esschert Design zijn ontworpen door onze ontwerpstudio met Europese ontwerpers.

Los van alleen functionaliteit zijn collecties van Esschert Design vaak aantrekkelijk om te geven doordat ze verrassend, innovatief en decoratief zijn. 

- Bekijk alles van Esschert Design


Reviews over Vuurschaal Large - 59 cm - Gietijzer - Esschert Design

Alle reviews

5/5
Bakker op 28-02-2017 11:33

Mooie zware vuurpan, zelf in elkaar zetten met schroeven. Hdeb hem compleet besteld met rooster, vuurpot en driepoot. Laat de mooie avonden nu maar komen.

5/5
Anne op 31-07-2015 09:44

Enorm veel plezier al van gehad.Heerlijk als vuurhhard gebruikt en voor de bbq is hij geweldig.Geweldig!!


Schrijf een review

Schrijf een review

Gemiddelde beoordeling: Bekijk reviews (2)
Schrijf uw eigen review over Vuurschaal Large - 59 cm - Gietijzer - Esschert Design

Sterren
Naam
E-Mail
Bericht
Foto (niet verplicht) (jpg,png).
Geen bestanden geselecteerd