Vuurschaal Large - 59 cm - Gietijzer - Esschert Design

Ons systeem heeft een speciale aanbieding gevonden.

Aanbiedingsprijs 51,50

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Gietijzer
Afmetingen:
59 x 59 x 20,5 cm

Ons systeem heeft een speciale aanbieding gevonden.

Aanbiedingsprijs 51,50

79,25

Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op voorraad is.

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Vuurschaal Large - 59 cm - Gietijzer - Esschert Design

  • Zorgt voor extra sfeer
  • Verwarmt de omgeving
  • Gemakkelijk te verplaatsen
  • Exclusief haardblokken

Het is lekker weer overdag, maar 's avonds koelt het toch een beetje af. Binnenzitten wilt u eigenlijk nog niet, maar buitenzitten met een jas aan is ook zo ongezellig. De oplossing: de vuurschaal klein. Met de vuurschaal klein voor 's avonds in de tuin kunt u heerlijk uw handen en voeten verwarmen. Zo kunt u nog urenlang genieten van die lekkere zomeravond zonder ongezellig met uw jas aan te zitten. Behalve dat de vuurschaal klein ontzettend gezellig is en u opwarmt, ziet deze er ook stijlvol en sfeervol uit.

Kenmerken Vuurschaal Large - 59 cm - Gietijzer - Esschert Design

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Gietijzer
Kleur:
Zwart
Style:
Vuurschaal L - 59 cm - Gietijzer
Productnummer:
17119
Categorie:
Vuurschalen
Afmeting:
59 x 59 x 20,5 cm
Gewicht:
13.00 Kg
Breedte:
59 cm
Lengte:
59 cm
Hoogte:
20.5 cm
Met asla:
Met houtopslag:

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Vuurschaal Large - 59 cm - Gietijzer - Esschert Design? Contact opnemen

Merk Esschert Design

Esschert Design ontwerpt en ontwikkelt speciaal accessoires en cadeaus voor in de tuin. De tuinspullen van Esschert Design zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook nog eens leuk om uzelf cadeau te doen. De Esschert Design tuinspullen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw tuin. Van oppottafels tot etagères tot prachtige vuurkorven, Esschert Design is het perfecte merk voor alle tuinliefhebbers met groene vingers! Merk Esschert Design Bevestigen Prijs.

De Esschert Design artikelen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw huis of  tuin. Van oppottafels, etagères tot prachtige vuurkorven. Esschert Design is het perfecte merk voor alle liefhebbers van een sfeervolle woning tegen een schappelijke prijs.

Esschert Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen van collecties gerelateerd aan tuinieren en natuur. Esschert Design is leidende  in de branche die focust op bijvoorbeeld wilde vogels en dieren, outdoor haarden, kindertuinieren en werken in de tuin. Al producten van Esschert Design zijn ontworpen door onze ontwerpstudio met Europese ontwerpers.

Los van alleen functionaliteit zijn collecties van Esschert Design vaak aantrekkelijk om te geven doordat ze verrassend, innovatief en decoratief zijn.