LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Bloemen en planten

Bloemen en planten zijn onmisbaar in een huis. Naast dat ze natuurlijk zorgen voor een vrolijke en gekleurde noot in uw interieur zijn ze ook nog eens gezond. Zo helpen veel bloemen en planten om beter te kunnen ade... Lees meer


Bloemen en planten zijn onmisbaar in een huis. Naast dat ze natuurlijk zorgen voor een vrolijke en gekleurde noot in uw interieur zijn ze ook nog eens gezond. Zo helpen veel bloemen en planten om beter te kunnen ademen door de zuurstof die ze in de lucht brengen. Ook kunnen ze de luchtvochtigheid verhogen waardoor de neus en keel verlicht worden. Tevens zorgen planten voor groen in huis, wat rustgevend en stress verlagend werkt, bloemen zorgen weer voor een vrolijkheidsboost. 

De beste plek om bloemen neer te zetten is de badkamer of keuken, ruimtes met weinig doorloop waardoor je de bloemen goed opmerkt. Bij LiL.nl hebben we een unieke samenwerking met PostNL opgezet om iedereen te kunnen laten genieten van de mooiste bloemen en planten, vers van de kweker. Via LiL.nl kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment bloemen, planten en boeketten. Wanneer de bestelling geplaatst is wordt deze doorgestuurd naar de kweker en zal hij de verse bloemen of planten meegeven aan PostNL. Deze zorgen er voor dat u de dag na uw bestelling kunt genieten van een prachtige bloemen of planten in huis. Met één klik op de knop bent u voortaan in het bezit van onder andere de mooiste orchideeën, olijfbomen en indrukwekkende boeketten.