Boekenkasten

strong>Boekenkasten zijn onmisbaar in een huis waar veel gelezen wordt of waar veel rondslingerende spullen te vinden zijn. Ze geven uw interieur een gezellige touch en zorgen voor een warme uitstraling. Ook als u niet b... Lees meer

Filters
Merk
Prijs
Kleur
Materiaal
Hoogte
Breedte
Lengte

Boekenkasten zijn onmisbaar in een huis waar veel gelezen wordt of waar veel rondslingerende spullen te vinden zijn. Ze geven uw interieur een gezellige touch en zorgen voor een warme uitstraling. Ook als u niet beschikt over veel boeken is een boekenkast ideaal om spullen in op te bergen. Door de open planken heeft de kast een ruimtelijke uitstraling en kan hij ook gebruikt worden als roomdivider. Met meer dan 40 boekenkasten is er bij LiL.nl zeker een exemplaar voor in uw huis te vinden!

Voor een mooie, klassieke houten boekenkast kunt u terecht bij het Spaanse La Forma. Ook Spinder Design heeft diverse traditonele boekenkasten in hun collectie zitten. Op zoek naar een echte ouderwetse, donkerbruine boekenkast? Dan raden wij aan om eens bij de collectie van HSM te kijken.