Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Kledingkasten

Niet alleen de inhoud van een kledingkast telt, de buitenkant is zeker net zo belangrijk! Een stijlvolle kledingkast geeft het interieur een chique touch en zorgt (hopelijk) voor een opgeruimd huis. Een kledingkast van LiL... Lees meer


Niet alleen de inhoud van een kledingkast telt, de buitenkant is zeker net zo belangrijk! Een stijlvolle kledingkast geeft het interieur een chique touch en zorgt (hopelijk) voor een opgeruimd huis. Een kledingkast van LiL.nl is niet alleen praktisch maar ook nog eens een lust voor het oog. In ons uitgebreid assortiment vindt u diverse soorten kledingkasten, hierdoor is er voor elke interieurstijl een passende kledingkast te vinden.

Het Nederlandse Woood staat bekend om hun iconische kledingkasten waaronder de Connectkast en de lockerkasten. Maar ook klassieke exemplaren van Kare Design zijn te vinden in onze collectie. Op zoek naar een stoer exemplaar? Dan bent u bij HK Living aan het juiste adres.