Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Nachtkastjes

Sommige dingen heeft u graag binnen handbereik in bed: de wekker (om toch nog een half uurtje te snoozen), een glaasje water, een goed boek of uw bril. Een nachtjekastje is dan ook zeker onmisbaar in uw slaapkamer. Bij LiL... Lees meer


Sommige dingen heeft u graag binnen handbereik in bed: de wekker (om toch nog een half uurtje te snoozen), een glaasje water, een goed boek of uw bril. Een nachtjekastje is dan ook zeker onmisbaar in uw slaapkamer. Bij LiL.nl vindt u diverse nachtkastjes: van klassiek tot stoer en van uniek tot Scandinavisch. Zeker weten dat er een geschikt exemplaar bij zit voor in uw slaapkamer!

Natuurlijk mogen de iconische locker nachtkastjes van HK Living niet ontbreken in onze collectie. Ook de nachtkastjes van Woood zijn zeer geliefd. Voor wat meer traditionele exemplaren bent u bij het Spaanse La Forma aan het juiste adres.