Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


TV Kasten

Een TV Kast hoort tegenwoordig net zo goed bij het interieur als een eettafel of een comfortabele bank. Een TV meubel is de perfecte manier om sfeer aan uw interieur te geven en de vervelende snoeren van alle apparatuur net... Lees meer


Een TV Kast hoort tegenwoordig net zo goed bij het interieur als een eettafel of een comfortabele bank. Een TV meubel is de perfecte manier om sfeer aan uw interieur te geven en de vervelende snoeren van alle apparatuur netjes op te bergen. Met de verschillende lades, kastjes en open ruimtes zijn TV kasten ideaal als extra opbergruimte en om ronslingerende afstandsbedieningen in op te bergen. Bij LiL.nl vindt u een uitgebreide collectie aan verschillende soorten TV meubels. Van de bijzondere ontwerpen van  Kare Design tot de klassieke exemplaren van HSM. Bij Zuiver vindt u TV kasten met Scandinavische invloeden en bij HK Living kunt u terecht voor wat meer stoere ontwerpen.