LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Vitrinekasten

Vitrinekasten zijn de ideale kast voor mensen die wel veel spullen hebben maar niet van schoonmaken houden. De glazen kasten zijn perfect om uw mooiste servies, wijnglazen, fotolijstjes of andere decoratieve items in uit te sta... Lees meer

Filters
Kleur
Prijs
Merk
Hoogte
Breedte
Lengte

Vitrinekasten zijn de ideale kast voor mensen die wel veel spullen hebben maar niet van schoonmaken houden. De glazen kasten zijn perfect om uw mooiste servies, wijnglazen, fotolijstjes of andere decoratieve items in uit te stallen zonder dat deze bedolven worden onder het stof. Daarnaast geeft een mooie vitrinekast uw keuken, eet-of woonkamer een chique touch en zorgt het voor een huiselijke sfeer.

Met meer dan 70 vitrinekasten in het assortiment is er bij LiL.nl altijd een exemplaar te vinden dat past bij uw woonstijl. Van de hippe vitrinekasten van HK Living tot de unieke varianten van Kare Design. Gek op Scandinavisch? Dan vindt u zeker wat u zoekt bij Nordal en House Doctor.