LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Klamboes

Waar een klamboe vroeger natuurlijk vooral diende ter bescherming van muggen en andere vervelende insecten hebben klamboes in Europa nu vooral een decoratieve functie. Zeker een kinderkamer fleurt op bij de toevoeg... Lees meer

Filters
Merk
Prijs
Kleur

Waar een klamboe vroeger natuurlijk vooral diende ter bescherming van muggen en andere vervelende insecten hebben klamboes in Europa nu vooral een decoratieve functie. Zeker een kinderkamer fleurt op bij de toevoeging van een klamboe in een vrolijk kleurtje. Bij LiL.nl vindt u diverse klamboes in alle kleuren van de regenboog. Een klamboe kan natuurlijk aan het plafond worden bevestigd maar indien dit niet mogelijk is kunt u bij LiL.nl ook terecht voor een klamboestang waaraan u de klamboe kunt bevestigen.