LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Bedden

Een goede nachtrust is een must voor een fijne dag! Het is dus belangrijk dat u beschikt over een bed van hoogwaardige kwaliteit zodat u heerlijk kunt slapen. Bij LiL.nl hebben we een uitgebreide collectie aan diverse soorten... Lees meer


Een goede nachtrust is een must voor een fijne dag! Het is dus belangrijk dat u beschikt over een bed van hoogwaardige kwaliteit zodat u heerlijk kunt slapen. Bij LiL.nl hebben we een uitgebreide collectie aan diverse soorten bedden. Van praktische bedbanken en opvouwbedden tot indrukwekkende tweepersoonsbedden.
Natuurlijk mag het iconische tipibed van Woood niet ontbreken in onze beddencollectie. Naast dit bekende kinderbed hebben we bij LiL.nl ook diverse tweepersoonsbedden van het Nederlandse Stapelgoed. Op zoek naar een praktisch bed voor een kleine ruimte? Dan bent u bij La Forma zeker aan het goede adres.