ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl
 • Vredeweg 46
 • 1505 HH Zaandam
 • - info@lil.nl
 • - 075 - 615 24 22
 • Openingstijden klantenservice:
 • Ma t/m Vr 09.00 - 21.00
 • Zaterdag 10.00 - 17.00

Badkamerhaken

badkamerhaken
Badkamerhaken

De badkamer is vaak niet de grootste ruimte van het huis, dus een stel badkamerhaken kunt u altijd in de badkamer gebruiken. Badkamerhaken hangt u over de deur voor bijvoorbeeld uw handdoek, badjas en kleding voor na het douchen. Ideaal, want zo bespaart u niet alleen ruimte maar benut u elke hoek en muur van de ruimte. Uiteraard kunt u kiezen uit meerdere soorten. Fijn!

Filters
Merk
Categorie
Prijs
Levertijd
Model
Sale

 • Best verkocht
  Kapstok Sticks - Wit - 5 haken - Umbra - Kapstok Sticks - Wit - 5 haken - Umbra
  26,96
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Sticks - Wit - 5 haken - Umbra Kapstok Sticks - Wit - 5 haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/198744/th2/kapstok-sticks---wit---5-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 26,96. in_stock 3.8

  Een kapstok Sticks heeft u vast nog nooit gezien. Deze bijzondere en originele kapstok zorgt dan ook voor veel bekijks in huis. Door zijn hippe design zorgt de kapstok Sticks voor veel sfeer in huis. Vergeet niet dat de kapstok Sticks ook functioneel is. Hierdoor kunt u alle rondslingerende jassen, tassen en sjaals een mooie plek geven, waardoor uw huis er opgeruimd en netjes uitziet.

 • Best verkocht
  -1%
  Kapstok Sticks - Espresso - 5 Haken - Umbra - Kapstok Sticks - Espresso - 5 Haken - Umbra (SALE)
  26,96
  27.95
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Sticks - Espresso - 5 Haken - Umbra Kapstok Sticks - Espresso - 5 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/198745/th2/kapstok-sticks---espresso---5-haken---umbra-sale[0].jpg Te koop voor 26,96. in_stock 4.5

  Kapstok Sticks Umbra 

  De kapstok Sticks is een unieke in zijn soort. Door de sticks ( inklapbare haken) naar voren te halen, kunt u zo uw jas ophangen. Grappig, stijlvol en origineel! De kapstok Sticks is stevig, dus bang zijn dat de kapstok breekt is niet nodig. Door het originele design is de kapstok een om op een mooie plek in huis te hangen, waar iedereen de kapstok Sticks ziet. Dus hang de kapstok in de gang of geef de slaapkamer er een stijlvol accessoire bij.

  Toegankelijk en decoratief voor de hal of slaapkamer, deze misleidende multi-haakse kapstok lijkt op het eerste gezicht op een inactieve rij stokken, todat je merkt dat je er een aantal naar beneden kunt flippen om ze te veranderen in 5 kapstok haken voor jassen, tassen of andere accessoires! 

  De kapstok Sticks van Umbra is verkrijgbaar in verschillende kleuren, kies de beste match met jouw hal of gang! 

 • -19%
  Dubbele haak Gel-Lock Flex - rubber/kunststof - Umbra - Dubbele haak Gel-Lock Flex - rubber/kunststof - Umbra
  4,89
  6.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Dubbele haak Gel-Lock Flex - rubber/kunststof - Umbra Dubbele haak Gel-Lock Flex - rubber/kunststof - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/616961/th2/dubbele-haak-gel-lock-flex---rubber-kunststof---umbra[0].jpg Te koop voor 4,89. in_stock

  De badkamer accessoiresFlex van Umbra zijn modern, strak en fris vormgegeven. Gemaakt van kunststof en voorzien van het Gel-Lock bevestigingssysteem. Door de gebruikte materialen roesten de producten niet en zijn ze een functionele en duurzame toevoeging aan de badkamer.

  Gel-Lock is een gepatenteerd bevestigings- systeem dat Umbra gebruikt voor onder andere badkamer en toilet accessoires.

  Kapstok Sticks - Zwart - 5 Haken - Umbra - Kapstok Sticks - Zwart - 5 Haken - Umbra
  26,96
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Sticks - Zwart - 5 Haken - Umbra Kapstok Sticks - Zwart - 5 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/198746/th2/kapstok-sticks---zwart---5-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 26,96. in_stock 4.6
  Kapstok Flip - Naturel - 8 Haken - Umbra - Kapstok Flip - Naturel - 8 Haken - Umbra
  35,90
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flip - Naturel - 8 Haken - Umbra Kapstok Flip - Naturel - 8 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/198767/th2/kapstok-flip---naturel---8-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 35,90. in_stock 5.0

  De populaire Umbra kapstok 'Flip Hook' is uitgevoerd in een variant met maarliefst acht haken. De kapstok is zeer handig in gebruik. Doordat de Flip Hook kapstok uit maar ook weer in te klappen is, verbruikt hij nooit meer ruimte dan nodig. 

   • Afmetingen: L 81 x H 7 x D 6,5 cm
   • Materiaal: Hout en metaal
   • Aantal haken: 8
   • Eenvoudig inklapbaar en ruimtebesparend
   • Inclusief bevestigings materiaal

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Kapstok Studio wit - Woood - Kapstok Studio wit - Woood
  32,50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Woood Categorie: Kapstok Studio wit - Woood Kapstok Studio wit - Woood //cdn.lil.nl/upload/22/products/206699/th2/kapstok-studio-wit---woood[0].jpg Te koop voor 32,50. in_stock 4.0

  Kapstok Studio wit van Woood heeft maar liefst 8 haken. Ideaal voor alle jassen en tassen! Het is eigenlijk een accessoire en kapstok in één en de kapstok zal daardoor echt iets toevoegen aan uw hal. Liever geen gaten in de muur? Kies dan voor een staande kapstok, zoals deze van Woood. De kleur wit is goed te combineren met elke andere kleur en wilt u de kapstok verplaatsen, dan hoeft u de kapstok alleen maar op te tillen.

 • Best verkocht
  Kapstokken Wandhaken Buddy - Set van 3 - Umbra - Kapstokken Wandhaken Buddy - Set van 3 - Umbra
  17,96
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstokken Wandhaken Buddy - Set van 3 - Umbra Kapstokken Wandhaken Buddy - Set van 3 - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/247706/th2/kapstokken-wandhaken-buddy---set-van-3---umbra[0].jpg Te koop voor 17,96. in_stock 5.0

  Deze wandhaken van Umbra zijn vrienden voor het leven. Hang ze met zijn drieën in de hal, in de badkamer of in de kinderkamer en ontdek de voordelen. Zo kunt u alle rondslingerende jassen, tassen en bijvoorbeeld sjaals een plaats geven en wanneer er niets aan de haken hangt zien er ook nog eens erg leuk uit. Deze vriendjes worden met zijn drieën geleverd en hebben allemaal een andere houding. Ze zijn makkelijk aan de muur te bevestigen, want er wordt wandbevestiging meegeleverd. Ieder vriendje kan een maximaal gewicht van 2,3 kg dragen. Geschikt dus voor enkele dunne jassen, tassen of sjaals.

   

  Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Kapstok Flip Hook - Wit - 5 Haken - Umbra - Kapstok Flip Hook - Wit - 5 Haken - Umbra
  25,45
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flip Hook - Wit - 5 Haken - Umbra Kapstok Flip Hook - Wit - 5 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/198763/th2/kapstok-flip-hook---wit---5-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 25,45. in_stock 4.8

  De kapstok Flip Hook is er een om te herkennen uit duizenden. Met zijn bijzondere design is het met de kapstok Flip Hook nooit saai in huis. De kapstok Flip Hook is voorzien van vijf haken, waardoor u er alles kwijt kunt wat u wil. De kapstok Flip Hook laat u keer op keer verrassen. Dan wel door het design, dan wel door de kwaliteit. Want ook daarmee zit u met de kapstok Flip Hook goed.

  De haken van de kapstok Flip klappen dicht wanneer ze niet worden gebruikt, naast het praktische nut geeft dit de kapstok een zeer strakke en moderne uitstraling. 

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Kapstok Saturnus - PT1203 - Regenboog - XL - Present Time - Kapstok Saturnus - PT1203 - Regenboog - XL - Present Time
  14,95
  14.99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Present Time Categorie: Kapstok Saturnus - PT1203 - Regenboog - XL - Present Time Kapstok Saturnus - PT1203 - Regenboog - XL - Present Time //cdn.lil.nl/upload/22/products/206710/th2/kapstok-saturnus---pt1203---regenboog---xl---present-time[0].jpg Te koop voor 14,95. in_stock 5.0

  De kleuren vliegen in de rondte en de ruimte wordt vrolijk gevuld. De kapstok is gevuld met jassen van het hele gezin en nog is er plek over. De kapstok saturnus regenboog xl heeft verschillende kleuren haakjes. Genoeg haakjes voor het hele gezin. Ook wanneer er visite komt, kunnen de jassen netjes opgehangen worden. Een en al gezelligheid met de kapstok saturnus regenboog xl.

  Wandkapstok Bug - Licht Hout - Spinder Design - Kapstok Bug - Licht hout - Spinder Design
  34,90
  39.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Spinder Design Categorie: Wandkapstok Bug - Licht Hout - Spinder Design Wandkapstok Bug - Licht Hout - Spinder Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/289091/th2/kapstok-bug---licht-hout---spinder-design[0].jpg Te koop voor 34,90. in_stock

  De wandkapstok Bug - Licht Hout van Spinder Design is een ware eyecatcher die niet alleen gebruikt kan worden in de hal, maar ook in uw slaapkamer of op kantoor. De kapstok Bug heeft totaal 6 haken die u kunt uitklappen en is naast de houtkleur ook nog verkrijgbaar in vele andere kleuren die u met elkaar kunt combineren voor een speels effect. Daarnaast is deze wandkapstok ook verkrijgbaar in een vergelijkbaar type; wandkapstok Tick met 3 haken.

 • -14%
  Kapstok Saturnus - PT1191 - Zwart wit - Present Time - Kapstok Saturnus - PT1191 - Zwart wit - Present Time
  12,-
  14.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Present Time Categorie: Kapstok Saturnus - PT1191 - Zwart wit - Present Time Kapstok Saturnus - PT1191 - Zwart wit - Present Time //cdn.lil.nl/upload/22/products/198759/th2/kapstok-saturnus---pt1191---zwart-wit---present-time[0].jpg Te koop voor 12,00. in_stock 5.0

  Het eerste wat opvalt aan deze kapstok saturnus zwart wit zijn de ronde knopjes. Daarnaast wordt deze vrolijke kapstok vormgegeven door een metalen stelsel die ervoor zorgt dat de kapstok saturnus zwart wit stevig is en van een goede kwaliteit. De kapstok saturnus zwart wit nodigt uit om de jassen aan op te hangen. En de kleine prijs nodigt u uit om ervoor te zorgen dat uw visite vrolijk wordt onthaald bij binnenkomst.

  Kapstok Flip Hook - Metaal - Nikkel - 5 Haken - Umbra - Kapstok Flip Hook - Metaal - Nikkel - 5 Haken - Umbra
  44,90
  5 - 10 Dag(en)
  Merk: Umbra Categorie: Kapstok Flip Hook - Metaal - Nikkel - 5 Haken - Umbra Kapstok Flip Hook - Metaal - Nikkel - 5 Haken - Umbra //cdn.lil.nl/upload/22/products/198765/th2/kapstok-flip-hook---metaal---nikkel---5-haken---umbra[0].jpg Te koop voor 44,90. in_stock

  De kapstok Flip Hook is er een om te herkennen uit duizenden. Met zijn bijzondere design is het met de kapstok Flip Hook nooit saai in huis. De kapstok Flip Hook is voorzien van vijf haken, waardoor u er alles kwijt kunt wat u wil. De kapstok Flip Hook laat u keer op keer verrassen. Dan wel door het design, dan wel door de kwaliteit. Want ook daarmee zit u met de kapstok Flip Hook goed.

  De haken van de kapstok Flip klappen dicht wanneer ze niet worden gebruikt, naast het praktische nut geeft dit de kapstok een zeer strakke en moderne uitstraling. 

  Omdat Paul Rowan geen leuk rolgordijn kon vinden, is hij deze zelf gaan ontwerpen en produceren. Zo is het merk Umbra geboren. Het merk bestaat inmiddels ruim 30 jaar en wordt verkocht in meer dan 120 landen. Umbra maakt verschillende huishoudartikelen, met als uitgangspunt 'Comfort meets design'. Voor meer Umbra, klik hier.

  Badzitje Safeline - Zitje voor Badrand - SLBWS00 - Cornat - Badzitje Safeline - Zitje voor Badrand - SLBWS00 - Cornat
  54,09
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Cornat Categorie: Badzitje Safeline - Zitje voor Badrand - SLBWS00 - Cornat Badzitje Safeline - Zitje voor Badrand - SLBWS00 - Cornat //cdn.lil.nl/upload/22/products/591075/th2/badzitje-safeline---zitje-voor-badrand---slbws00---cornat[0].jpg Te koop voor 54,09. in_stock

  Dit badzitje Safeline van het merk Cornat is het ideale hulpje voor in de badkamer. Dit zitje is gemaakt van aluminium en heeft een polyester epoxy hars coating (wit). Alle kunststof onderdelen zijn van een hoge ABS kunststof kwaliteit in de kleur wit. Het oppervlak is hygiënisch en gemakkelijk te reinigen en impact- en ontsmettingsmiddelen-bestendig. Dit badzitje is belastbaar tot 130 kg en is universeel instelbaar op elke standaardvorm bad. De montage is eenvoudig en het zitje wordt geleverd inclusief installatie-instructies. Dit zitje van Cornat is TUV gekeurd en komt met een garantie van 5 jaar.

  Klimhulp voor Badkuip Safeline - SLESH00 - Cornat - Klimhulp voor Badkuip Safeline - SLESH00 - Cornat
  53,90
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Cornat Categorie: Klimhulp voor Badkuip Safeline - SLESH00 - Cornat Klimhulp voor Badkuip Safeline - SLESH00 - Cornat //cdn.lil.nl/upload/22/products/591076/th2/klimhulp-voor-badkuip-safeline---slesh00---cornat[0].jpg Te koop voor 53,90. in_stock

  Deze klimhulp Safeline van Cornat is het ideale hulpmiddel in de badkamer. De klimhulp is gemaakt van aluminium en heeft een polyester epoxy hars coating (wit). Dit oppervlak is hygiënisch en gemakkelijk te reinigen en is impact- en ontsmettingsmiddelen-bestendig. De klimhulp is ergonomisch gevormd, heeft een polyamide-grip oppervlak met een diameter van 30 mm en is belastbaar tot 90 kg! De klimhulp is universeel instelbaar op elk bad. Wordt geleverd inclusief installatie-instructies. Deze klimhulp van Cornat is TUV gekeurd en komt met een garantie van 5 jaar.

  Ophanghaak - chrome - roestvrij staal - Ridder - Ophanghaak - chrome - roestvrij staal - Ridder
  13,50
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Ridder Categorie: Ophanghaak - chrome - roestvrij staal - Ridder Ophanghaak - chrome - roestvrij staal - Ridder //cdn.lil.nl/upload/22/products/620784/th2/ophanghaak---chrome---roestvrij-staal---ridder[0].jpg Te koop voor 13,50. in_stock
  Kledinghaak verchroomd - chrome - ABS - Ridder - Kledinghaak verchroomd - chrome - ABS - Ridder
  13,50
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Ridder Categorie: Kledinghaak verchroomd - chrome - ABS - Ridder Kledinghaak verchroomd - chrome - ABS - Ridder //cdn.lil.nl/upload/22/products/620786/th2/kledinghaak-verchroomd---chrome---abs---ridder[0].jpg Te koop voor 13,50. in_stock
  Ophanghaak - chrome - ABS - Ridder - Ophanghaak - chrome - ABS - Ridder
  10,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Ridder Categorie: Ophanghaak - chrome - ABS - Ridder Ophanghaak - chrome - ABS - Ridder //cdn.lil.nl/upload/22/products/620788/th2/ophanghaak---chrome---abs---ridder[0].jpg Te koop voor 10,00. in_stock
  Ophanghaak - chrome/transparant - ABS - Ridder - Ophanghaak - chrome/transparant - ABS - Ridder
  10,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Ridder Categorie: Ophanghaak - chrome/transparant - ABS - Ridder Ophanghaak - chrome/transparant - ABS - Ridder //cdn.lil.nl/upload/22/products/620790/th2/ophanghaak---chrome-transparant---abs---ridder[0].jpg Te koop voor 10,00. in_stock
  Kapstok Bathroom - 3 Haken - Mars & More - Kapstok Bathroom - 3 Haken - Mars & More
  26,55
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Mars & More Categorie: Kapstok Bathroom - 3 Haken - Mars & More Kapstok Bathroom - 3 Haken - Mars & More //cdn.lil.nl/upload/22/products/206741/th2/kapstok-bathroom---3-haken---mars-and-more[0].jpg Te koop voor 26,55. in_stock

  De wandkapstok Bathroom van het eigentijdse merk Mars & More is speciaal voor in de badkamer. Deze design kapstok heeft drie handige haken die genoeg ruimte bieden voor uw badjas, handdoeken en kleding. Op deze manier heeft u al uw spullen altijd bij de hand. Daarnaast blijft de badkamer ook nog eens netjes, want er zal niets meer op de grond rondslingeren. Deze wandkapstok is ideaal voor aan de muur of aan de deur. De ideale kapstok voor in de badkamer want hij neemt nauwelijks ruimte in en u heeft wel al uw spullen bij de hand.

  Wandkapstok Bug - Donker Hout - Spinder Design - Kapstok Bug - Donker hout - Spinder Design
  34,90
  39.00
  3 - 5 Dag(en)
  Merk: Spinder Design Categorie: Wandkapstok Bug - Donker Hout - Spinder Design Wandkapstok Bug - Donker Hout - Spinder Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/289096/th2/kapstok-bug---donker-hout---spinder-design[0].jpg Te koop voor 34,90. in_stock

  De wandkapstok Bug - Donker Hout van Spinder Design is een ware eyecatcher die niet alleen gebruikt kan worden in de hal, maar ook in uw slaapkamer of op kantoor. De kapstok Bug heeft totaal 6 haken die u kunt uitklappen en is naast de donkere houtkleur ook nog verkrijgbaar in vele andere kleuren die u met elkaar kunt combineren voor een speels effect. Daarnaast is deze wandkapstok ook verkrijgbaar in een vergelijkbaar type; wandkapstok Tick met 3 haken.

  Kapstok Fuchsia - Kitchen Trend - Kapstok Fuchsia - Kitchen Trend
  13,-
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Kitchen Trend Categorie: Kapstok Fuchsia - Kitchen Trend Kapstok Fuchsia - Kitchen Trend //cdn.lil.nl/upload/22/products/198785/th2/kapstok-fuchsia---kitchen-trend[0].jpg Te koop voor 13,00. in_stock

  Een gezellige kapstok die er vrolijk uitziet door de roze gekleurde haakjes. Deze kapstok van Kitchen Trend is geschikt voor in de gang, woonkamer maar is ook leuk voor in de kinderkamer. De kapstok is gemaakt van hout en telt drie metalen haakjes. Een vrolijke kapstok die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Zo is er voor ieder wat wils.

   

  Wandhaak Kruis - Mint groen - L - HK Living - Wandhaak Kruis - Mint groen - L - HK Living
  7,37
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: HK Living Categorie: Wandhaak Kruis - Mint groen - L - HK Living Wandhaak Kruis - Mint groen - L - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/244684/th2/wandhaak-kruis---mint-groen---l---hk-living[0].jpg Te koop voor 7,37. in_stock 5.0

  Deze hippe wandhaak Kruis mintgroen L van het merk HK Living is een aanwinst voor aan elke muur. De wandhaak heeft een afmeting van 12x12x4cm en is gemaakt van hout. Door zijn hip design kunt u deze kapstok ook gebruiken als decoratiestuk. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen jassen, tassen en sjaals aan op te hangen. Doordat deze wandkapstok verkrijgbaar is in meerdere kleuren is het aan te raden deze bij elkaar op te hangen. Deze wandhaak is ook in andere formaten verkrijgbaar, maar echter niet op onze website te zien. Heeft u interesse? Stuur een e-mail naar info@lil.nl met daarin welke maat en kleur u van deze wandhaak wenst.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up