ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Kasten

Opgeruimd staat netjes
Metalen lockerkast Max 2-deurs - Grijs - Woood

Deze kast heeft een stevig, stoer uiterlijk. Achter de 2 deuren zitten in totaal 4 legplanken. Handig voor mappen, servies of andere spullen waar u nog geen plekje..

> Bekijk meer Opbergkasten/kledingkasten
Met of zonder lades
Tv Meubel Locker Hout - Grijs - 3 Deurs - HK Living

Doorgaans is de televisie niet het meest stijlvol, maar dit TV meubel hout grijs van HK Living compenseert dat. Dit TV meubel is leuk om te zien en erg stijlvol. Het t..

> Bekijk meer TV-kasten
Laat het zien
Vitrinekast 3-laags - Zwart - Glas - HK Living

Deze vitrinekast 3-laags van HK Living is een echte aanwinst voor elke ruimte. De zwarte kleur in combinatie met de glazen platen zorgen ervoor dat u deze vitrine..

> Bekijk meer Vitrinekasten
Modern of vintage?
Nachtkastje Locker - Set Van 2 -  Mango Hout  - Leger Groen - HK Living

De populaire nachtkastjes Locker van HK Living zijn nu ook verkrijgbaar in het leger groen, hoe leuk is dat! Door de natuurlijke kleur van de nachtkastjes zijn deze leu..

> Bekijk meer Nachtkasjes
Of voor andere spullen...
Uitbreiding voor vakkenkast Expand - Wit - [FSC] - Woood

Expand uitbreiding tbv vakkenkast grenen wit [fsc] Een speels effect in huis? Daar is deze wit grenen vakkenkast met verschillende afmetingen vakken die met elk..

> Bekijk meer Boekenkasten
Praktisch en leuk
Ladder Hub - Uitschuifbaar - Decoratief - Wit - Umbra

Handdoekrek en of sierladder gemaakt van wit gebeitste essenhout en staal. Een stijlvolle hangrek voor kleren, linnen en of accessoires. Deze stelbare ladder is..

> Bekijk meer Leunkasten

In ieder huis staat een kast. Ze zijn in bijna elke ruimte in huis te vinden. De vele kasten hebben verschillende doelen. De kledingkast is er om kleding in te bewaren in de slaapkamer, de eetkamerkast om servies in te bewaren in de eetkamer en de leunkast om uw mooiste spullen in ten toon te stellen in de woonkamer. LiL.nl heeft een kast voor elke ruimte! 

Kasten zijn onmisbaar in huis. In een kast kunnen we namelijk heel wat spullen kwijt. In de woonkamer, in de slaapkamer, in de badkamer, in de werkkamer... Kasten kunnen overal. Bij LiL.nl hebben we vele kasten in verschillende vormen en maten. Om alle kasten overzichtelijk te maken, hebben we verschillende categorieën kasten. Zo kunt u gemakkelijk in een overzicht zien welke kasten we in ons assortiment hebben. Er zijn eetkamerkasten, slaapkamerkasten, woonkamer kasten en diverse kasten. Zoekt u geen specifieke kast? Dan hebben we ook een overzicht van ons gehele assortiment kasten. Ga dan naar 'Bekijk alles'.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up