LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Kussens

Kussens zijn de makkelijkste manier om uw interieur op te fleuren zonder veel geld uit te geven. Ze geven een bank, bed of fauteuil een gezellige touch en zorgen voor een huisselijke sfeer. Met meer dan duizend kussens in ... Lees meer

Filters
Merk
Prijs
Hoogte
Breedte
Vulling
Kleur

Kussens zijn de makkelijkste manier om uw interieur op te fleuren zonder veel geld uit te geven. Ze geven een bank, bed of fauteuil een gezellige touch en zorgen voor een huisselijke sfeer. Met meer dan duizend kussens in ons assortiment vindt u bij LiL.nl altijd een kussen dat matcht met uw interieur. De kussen van het Nederlandse HK Living zijn altijd trendy en verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Bij Storebror houden ze van stoere kussens met een huiselijke touch en bij Nordal en MrsBloom kunt u terecht voor meer klassieke exemplaren.