ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Hoedenplanken

Op deze hoedenplanken woonaccessoires kunt u in de eerste plaats hoeden kwijt. Echter worden er tegenwoordig minder hoeden gedragen en zijn de hoedenplanken woonaccessoires ook geschikt voor manden met sjaals en handschoenen. Ook schoenen krijgen een prachtplek op een van de hoedenplanken woonaccessoires. Bekijk daarom de gehele collectie voor de hoedenplank die in uw interieur past.

Filters
Categorie
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  Hoedenplank Outline - LM779 - Grijs - Leitmotiv - Hoedenplank Outline - LM779 - Grijs - Leitmotiv (SALE)
  53,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Leitmotiv Categorie: Hoedenplank Outline - LM779 - Grijs - Leitmotiv Hoedenplank Outline - LM779 - Grijs - Leitmotiv //cdn.lil.nl/upload/22/products/190230/th2/hoedenplank-outline---lm779---grijs---leitmotiv-sale[0].jpg Te koop voor 53,00. in_stock

  U komt binnen, het heeft net geregend en uw jas heeft een plaatsje nodig. Op de trap ligt de jas in de weg, in de woonkamer staat het erg rommelig, daarom is de hoedenplank outline grijs van Leitmotiv de oplossing. Niet alleen kunt u aan de hoedenplank outline grijs van Leitmotiv uw jassen kwijt, ook uw hoeden, handschoenen, sjaals en tassen krijgen een mooi plaatsje. De hoedenplank outline grijs van Leitmotiv is door zijn strakke design en stevige kwaliteit een kapstok om jarenlang van te genieten. 

 • Best verkocht
  -31%
  Hoedenplank Outline - LM784 - Wit - Leitmotiv - Hoedenplank Outline - LM784 - Wit - Leitmotiv (SALE)
  71,50
  102.99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Leitmotiv Categorie: Hoedenplank Outline - LM784 - Wit - Leitmotiv Hoedenplank Outline - LM784 - Wit - Leitmotiv //cdn.lil.nl/upload/22/products/190229/th2/hoedenplank-outline---lm784---wit---leitmotiv-sale[0].jpg Te koop voor 71,50. in_stock

  Verander uw hal in een plaats waar een jas binnen enkele seconden teruggevonden kan worden en waar slingerende jassen verleden tijd zijn. Met deze hoedenplank outline wit die een moderne hoedenplank en kleerhanger ineen is, kunt u alle kanten op. Bovenop kunt u hoeden, sjaals en handschoenen kwijt. En onderop aan de stang kunt u uw jassen netjes ophangen. De hoedenplank outline wit van het merk Leitmotiv is stevig en trendy tegelijk. Met het stevige materiaal en strakke belijning staat deze hoedenplank outline wit niet alleen prachtig in de hal, maar ook in de slaapkamer. 

Hoedenplanken zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens decoratief. Hoedenplanken zijn daarmee stijlvolle woonaccessoires. Door hun hippe designs mag u best pronken met hoedenplanken! Bij voorkeur in de hal, maar uiteraard kunt u ook hoedenplanken in de woonkamer of de slaapkamer ophangen. Omdat niet iedereen een even grote hal of gang heeft, vindt u hier verschillende soorten hoedenplanken. Zo vindt u altijd de juiste hoedenplank voor aan uw muur. Want wanneer u denkt dat een hoedenplank alleen voor hoeden is, heeft u het mis. Ook manden met handschoenen en sjaals krijgen er een mooie plek. En wat dacht u van slippers of tassen? Met een hoedenplank heeft u alles altijd bij de hand. Of u nu het huis verlaat of het huis binnenkomt. 

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up