ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Krijtfolie

krijtfolie
Krijtfolie

Krijtfolie is een woonaccessoire waarmee u uw interieur persoonlijkheid kunt geven. Krijtfolie, ook wel vinylfolie genoemd, haalt de creativiteit in u naar boven. Schrijf mooie teksten, maak fraaie tekeningen of laat uw kinderen lekker op de ‘muur’ kliederen met krijt. Krijtfolie maakt schoolbordverf overbodig. Het folie is gemakkelijk op een gladde muur te bevestigen. Ook erg leuk voor de kinderkamer of keuken.

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -40%
  Krijtfolie Oranje - Dutch Wall Design - Krijtfolie Oranje - Dutch Wall Design
  5,95
  9.95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Dutch Wall Design Categorie: Krijtfolie Oranje - Dutch Wall Design Krijtfolie Oranje - Dutch Wall Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/168355/th2/krijtfolie-oranje---dutch-wall-design[0].jpg Te koop voor 5,95. in_stock 4.0

  Nu met twee gratis krijtjes.

  Schilderen met schoolbordverf hoeft nu niet meer, nu is er deze handige zelfklevende krijtfolie die aan te brengen is op iedere soort ondergrond. Op deze oranje muursticker maakt u met krijt de mooiste tekeningen of schrijft u uw afspraken. Leuk voor in de kinderkamer of in de keuken. U creëert uw eigen muur.

   

   

  • Materiaal krijtfolie: Hoogwaardige zelfklevend vinylfolie.
  • Bevestiging verwerking verwijdering van krijtfolie: Krijtfolie is eenvoudig aan te brengen. Het materiaal is vervaardigd uit hoogwaardige, zelfklevend vinylfolie, die van veel soorten ondergrond makkelijk weer te verwijderen is. Deze krijtfolie is geschikt voor gladde ondergronden. Voor een optimaal resultaat is het absoluut noodzakelijk dat de ondergrond dicht, droog en schoon en vrij is van stof, siliconen en vet.

   

  Gebruiksaanwijzing tips voor het aanbrengen van krijtfolie:

  • Aanbevolen wordt om een hulplijn te trekken of de hoeken te markeren voordat de folie wordt aangebracht.
  • Maak de afdeklaag in een van de hoeken los en vouw deze scherp naar achteren.
  • Plak het klevende deel recht op de lijn of in de gemarkeerde hoek en zorg dat de folie recht hangt.
  • Vervolgens kan de achterkant stapsgewijs worden verwijderd en kan de folie parallel worden opgehangen.
  • Op een oneffen ondergrond kan worden volstaan de afbeelding met de hand aan te drukken.
  • Op een zeer gladde ondergrond raden wij het gebruik van een droge roller of borstel aan. Deze zijn verkrijgbaar bij elke schilderswinkel of bouwmarkt.
  • Mocht de eerste poging niet naar tevredenheid zijn, kunt u de krijtfolie van de meeste oppervlakken weer verwijderen en opnieuw aanbrengen.

   

  Verpakking: Stevige witte koker, kunststof dopafsluiting

   

Met krijtfolie kunt u bijvoorbeeld iedere dag een inspirerende quote op de muur schrijven. Of laat een grappige, lieve of praktische boodschap achter voor de andere gezinsleden. We noemen maar een aantal voorbeelden, de mogelijkheden met krijtfolie zijn eindeloos. Kinderen vinden het vaak fantastisch, want het is toch super leuk om lekker op de muur te kliederen zonder dat papa of mama boos wordt? Kies een leuke kleur folie uit, zoek een gladde muur op in huis en plakken maar! Nu nog een paar krijtjes en het tekenen en schrijven kan beginnen. Heeft u wel eens gehoord van krijtbordverf? Dat heeft u dus niet meer nodig, dankzij dit kleurrijke folie voor in huis.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up