Zeepschaal - Wit - Junip - Umbra

Merk:
Umbra
Materiaal:
Resin

Op voorraad. Bestel voor 22:00 uur, Dinsdag in huis.

7,00

Meer dan 22 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Zeepschaal - Wit - Junip - Umbra

Een moderne zeepbak voor de badkamer, onderdeel van de JUNIP-collectie, een van onze twee apothecair-geïnspireerde samenwerkingsverbanden met Gensler, 's werelds meest toonaangevende ontwerpbureau voor samenwerking. De stukken in de JUNIP-collectie hebben de gewogen look en feel van traditionele apothekersflessen, maar met moderne lijnen en afwerkingen. JUNIP heeft warme en uitnodigende afgeronde lijnen, chroomaccenten en een opvallende mat witte afwerking. De stukken in de JUNIP-collectie zijn verfijnd, maar toch comfortabel casual, met vormen en verhoudingen die niet perfect op elkaar zijn afgestemd, maar eerder gecoördineerd om complementair te zijn.

Kenmerken Zeepschaal - Wit - Junip - Umbra

Merk:
Umbra
Materiaal:
Resin
Kleur:
Wit
Breedte:
8,5 cm
Lengte:
8,5 cm
Hoogte:
2,3 cm

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Zeepschaal - Wit - Junip - Umbra? Contact opnemen

Merk Umbra

Umbra Collectie

Design is onze ziel. Origineel ontwerp is de core-business van Umbra's filosofie. Het is hoe het merk continuïteit en een langdurige relatie met de klant onderhoud. Het Umbra team heeft een frisse collectie vol met dynamische ontwerpen die unieke oplossingen bieden en alledaags gemak vergroten. Het uit Toronto afkomstige homeware design bedrijf Umbra, afgeleid van het Latijnse woord voor kernschaduw, werd 37 jaar geleden opgericht. Toen zette jeugdvrienden Paul Rowan en Les Mandelbaum een “decoratie” probleem om in een innovatief product.

Vandaag de dag bestaat de collectie van Umbra uit meubels, wandhaken, foto en wand display, kapstokken, wc-accessoires, gordijnstaven, badkamer accessoires, keuken items, juwelen display en afvalbakken.  

Umbra online bij LiL.nl

Op onze website lil.nl vind je een uitgebreid aanbod van de Umbra collectie. Klik hier voor het hele overzicht. Bij lil.nl hebben we een ruime voorraad en kunnen de producten vaak snel en kosteloos bij jou thuis of op kantoor afleveren!