Filter producten op:

Verwijder alle filters

Stoelen

De stoelen van Zuiver zijn uniek en stijlvol. Het assortiment is erg breed. Er is dus genoeg keuze voor iedereen. Op LiL.nl vindt u alle stoelen van Zuiver en u hoeft niet te kiezen tussen design en comfort, want alle stoelen van Zuiver zijn modieus en hebben een aangenaam zitcomfort. Wel zo belangrijk want een goede stoel is niet alleen fijn voor een avondje lang tafelen met vrienden, maar ook voor uw lichamelijke gesteldheid. 

Zuiver stoelen

De stoelen van Zuiver zijn ontworpen met de visie van Zuiver in het achterhoofd, zuiver wil namelijk een betaalbare maar tegelijkertijd unieke, diverse, inspirerende en dynamische collectie aanbieden. Hierdoor passen de stoelen van Zuiver in vrijwel iedere interieur, maar hebben ze tegelijkertijd stuk voor stuk een eigen identiteit. Het comfort van de stoel is hierbij net zo belangrijk als het design van het zitmeubel. Zo heeft Zuiver beide elementen in al haar stoelen op een goede manier weten te combineren. Lil's assortiment Zuiver stoelen is erg divers en bestaat bijvoorbeeld uit: Eetkamerstoelen, Hockers, Ridge stoelen, Ridge Rib stoelen, Fauteuils en krukken.

Zuiver collectie

Zoals vermeld staat het merk Zuiver bekend om haar pure en eigentijdse design. Binnen de collectie stoelen is er veel diversiteit, zodat u zelf kunt bepalen welke stijl / soort Zuiver stoel er het best binnen uw interieur past. De stoelen van Zuiver in Lil's assortiment passen bijvoorbeeld prima in een moderne, klassieke, of retro inrichting. Een prachtig voorbeeld is de Stoel Ridge Rib van zuiver. Deze stoel is van retro uitgegroeid tot een klassieker en heeft alle modegrillen doorstaan. Ook nu nog, is deze zuiver stoel, met strak design, verkrijgbaar in verschillende kleuren en buisframe, erg geliefd bij de klant. Een andere eye-catcher is de Fauteuil X-Bang van Zuiver, deze stoel past zowel in modern als meer antieke omgeving en helpt u heerlijk ontspannen en/of liggen. De stoel is bekleed met ribfluweel en het rugkussen van de stoel wordt los meegeleverd.

Zuiver Stoelen Design

Alle Stoelen van Zuiver zijn zorgvuldig geselecteerd en ontworpen door de ontwerpers van Zuiver, hierbij wordt altijd rekening gehouden met de laatste (woon) trends. Houdt de Zuiver collectie stoelen goed in de gaten, want het ontwerp team voegt constant nieuwe en betaalbare producten aan de dynamische collectie toe. De stoelen zullen altijd kleurrijk, met lef en met de beroemde "Zuiver" Twist zijn ontworpen !